Over Mij:

Vanaf 1992 ben ik werkzaam in de psycho-sociale hulpverlening. 

Het Evangelisch opvangcentrum ‘St. Rehoboth’ te Emmeloord was mijn eerste werkplek. Hier heb ik van 1992 tot 1996 gewerkt. Van 1996 tot 1998 was ik werkzaam binnen het Evangelisch Begeleidingscentrum ‘De Schuilplaats’ in ’t Harde .
In 1998 ben ik mijn eigen praktijk ‘De Jeneverbes’ begonnen. Een praktijk voor psycho-sociale hulpverlening vanuit Christelijk perspectief. Hoewel ik binnen 2 Evangelische centra werkzaam ben geweest, heb ik zelf een Reformatorische achtergrond. Hierdoor heb ik een brede kennis van de kerkelijke kaart in Nederland.   
Van 2003 t/m 2008 gaf ik trainingen bij de opleiding voor PPT (psycho pastorale toerusting) te Veenendaal. Zowel het werk als hulpverlener als het werk als trainer doe en deed ik vanuit de passie om mensen te helpen helen zodat ze zich kunnen ontwikkelen tot mensen zoals God ze bedoeld heeft en verbindingen tussen mensen onderling en God hersteld en/of vernieuwd worden.

Sinds 1998 werk ik 5 dagen per week binnen de praktijk. Mijn werkuren zijn van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 18.00 uur. Ook is het mogelijk om in de avonduren een afspraak te maken.

In 1994 ben ik afgestudeerd aan de Christelijke Hogeschool Ede als maatschappelijk werker. In 1998 volgde ik binnen de Voortgezette opleiding methodiek en beroepsinnovatie de richting traumaverwerking. Binnen deze opleiding studeerde ik af op een onderzoek naar het functioneren van psychopastorale teams binnen de Christelijke gemeente.

 

Verder heb ik verschillende korte cursussen gedaan zoals:

  • Hulp aan mensen met een autistische partner
  • Focus therapie
  • Contextueel denken
  • HSP en volwassenheid
  • Leven naast iemand met narcisme (via Het verdwenen Zelf)
  • Voedings – en gezondheidsleer 
  • EMDR

Door middel van intervisie en supervisie blijf ik kritisch naar mezelf kijken. Op deze manier blijf ik ook actief verbonden met collega’s en blijf zo op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen verschillende behandelingsmogelijkheden.